Green walling is so much easier then green washing


Angus veislinių mėsinių galvijų penėjimas siekiant atskleisti mėsos marmuriškumą


Angus galvijų veislė ypač vertinama už savo mėsos ryškų, sodrų skonį ir kvapą, ir minkštą, švelnią konsistenciją. Tokia mėsa - kiekvieno virtuvės šefo svajonė, ar jis ruošiasi gaminti troškinį, ar kepti kepsnį, ar patiekti tartarą. Tam reikia, kad mėsa virtuvę pasiektų nesugadinta, o iš ganyklos iškeliautų kupinai prisodrinta geriausiomis maistingumo ir sudėties savybėmis.

Taigi, kaip reikia paruošti mėsai skirtus Angus galvijus tam, kad atsiskleistų jų mėsos marmuriškumas?

Netrukus čia rasite detalią informaciją apie Angus galvijų laikymo režima ir reikalingą pašarų racioną tam, kad jų skerdena pasižymėtų pageidaujamu marmuriškumu.

Ar žinote, kad:
- Mėsos marmuriškumas - tai galvijo savybė kaupti riebalus ne tik poodiniame sluoksnyje ar apie organus, tačiau ir raumenyse tarp raumeninių skaidulų.
- Kuo smulkesnis riebalų pasiskirstymas tarp raumeninių skaidulų, tuo geresnės kokybės yra marmuriškumas, tuo stipriau išryškės mėsos skoninės, kvapo ir minkštumo savybės gaminant patiekalus.
- Mėsos marmuriškumas - tai paveldima savybė, perduodama genetiškai. Galvijas, kurio tevai nepasižymėjo mėsos marmuriškumo savybėmis, negalės turėti tokios mėsos.


Kviečiame sugrįžti - šis puslapis atnaujinamas. Susisiekite tel. 8 685 06 501 arba el. paštu info (at) houseofangus.lt